Monday, October 22, 2012

LET GO




separuh daripada koleksi majalah my mom telah dijualkan kepada
apek Surat Kabar Lama..!!

banyak sangat kat dalam stor tu...lama dah my mom simpan majalah2 ni..majalah sebelum I lahir pun ada juga tau..


buku-buku lama I pun let go juga...
sampai koyak-koyak buku Math ni I kerja kan..
study hard la konon...macam nak pecah kepala...

tak dapat A gak...mujur tak pecah kepala..hehehehe.... ;P

overall jual kat apek tu..dapat la dalam RM 30...dapat kat Si DD Didot..
dia yang tolong my dad mengemas..mengemas ada sebab..sebab tu rajin... ;P

you all rajin tak jual surat kabar lama...?


lunch semalam..... nasi tomato versi Cik Betty punya..
bagi yang tak tau..boleh tanya Cik Betty tak pun rujuk kat sini
~NASI TOMATO~

p/s : Tahniah pasukan Kelantan!! penat tau tunggu game ni nak habis...asik tambah masa je...namun semuanya dah tertulis kemenangan milik Kelantan...tahniah sekali lagi..tak sia-sia menyokong..walaupun depan tv je..(^_^)V

8 comments:

Rinna said...

Waa nasi tomato dpt sedapnyaa..

YanaUjang said...

wuii lama jugak u simpn buku2 skolah tu ye..ai punya buku2 mjlh lama2 mmg sejak habis skolah lg dh jual kt apek surat kabar lama tu..hekhek xde ruang dh nk sumbat buku2 lama..rmh kocik gitu lerr =)

redza said...

menggoda betul nasi tomato tue

Dhiera nadhirah said...

banyak betul buku2. jarang sangat la jual buku. rajin ye buat nasi tomato nampak sedap~

Kakzakie said...

Sayangnya koleksi majalah tu. Kalau kakak gunting dulu article yg baik, resepi lagi tapi itulah dah banyak sangat baik jual - DD juga yg untung:)

zila manaf said...

lai lai lai

Tieah Madian said...

Tak rajin. Selalu pegi hantar kitar semula je. Mmmmm.. Sedap lah nasi tomato. Rindu nasi tomata kat USM :(

Aliesha Kirana said...

Muahaha. baru je jual paperrr. dpt la rm25. itupun berjanggut tunggu paper lama tu, tak lalu2 gak depan umah. ahahaha. dah berlonggok paper tu, semakkan mata je. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...