Monday, October 08, 2012

PINDAH



Nak pindah office dah....


tapi ada bad news sikit....sebab bila masuk tempat baru nanti...
tak akan ada talian telefon + INTERNET serta merta...


mati kutu la jawabnya...  (-__-)"

p/s: maaf...maaf ni pun auto publish je....masih banyak perkara yg perlu diuruskan...rindu la I nanti kat you all semua....myb malam sikit baru I jenguk-jenguk... :)

11 comments:

EN ILHAM said...

hehe
kalau saya takde internet kat ofis memang mati kutu kak. sebab kebanyakan kerja kena guna internet

Selamat berpindah kak

Kakzakie said...

Kenapa tak arrange dulu semuannya sebelum pindah nabila. Macam ini mesti kakak miss juga sebab kakak malam tak buka blog...

Sabarlah utk seketika..

Dilla Ady said...

alaaaa..tak beznye takde internet..huhu

redza said...

bawak berokband sendiri

Rinna said...

Selamat berpindah ke pejabat baru.. dan selamat berkemas2 hehhehe..

Aliesha Kirana said...

ala sedihnya. AK pulak tgh mati kutu nak update blog. malasss je rasenye. arghh! kenapakah virus ni serang AK?

gonna miss u nabilah! hrp2 cpt la iternet ada semula. hehe

pipoq said...

dah tiba masanya untuk mendaftar broadband sendiri nampaknya..

munna said...

mmg mati kutu klu takde line internet .... mesti penat kan bila pindah ofis ni...

Kakzakie said...

Sahlah... masih belum ada line lagi ni ye nabila.

Kakak sesaja dtg jenguk

Yousof said...

Mana nak cari servis angkut barang tu? Nampak macam pantas je buat kerja.. hihi..



Selamat bertugas di tempat baru, semoga semuanya lebih baik. Tak lama lagi ada la tu kot internet.

fara said...

Eh samela kite Nabilah!
Fara pon nak pindah tmpt bru.
Sbb tu dh lamee jugak xonline!
Huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...