Thursday, October 25, 2012

PUASA SUNAT HARI ARAFAH



I pasti ramai di antara kita tidak lepaskan peluang untuk berpuasa hari ni kan?
Selamat berpuasa ya kawan-kawan..

Hari ni I dah cuti....yeah..!!
Boleh la pulak itu Incik Boss ugut I semalam..
Siapkan semua kerja-kerja...kalau tak siap... half day je esok..
Ceh.....

Mujur lah tak ada kerja yang pending.....siap semuanya...dapat la cuti dengan aman.. (^_^)

Ok lah....dah nak mula sediakan bahan-bahan tuk masak esok...my mom dah bersuara tu..hehe..
nanti kita jumpa lagi.. :)

Selamat Hari Raya Qurban tuk semua... (^_^)

special thanks to DIVADIVANA tuk gambar yg cantik ini.. :)
p/s : I sempat tinggalkan jejak kat beberapa buah blog..lepas rindu... bila tak ada internetkan...mood I merundum jatuh tau..rasa macam terputus dengan dunia luar..sampai boss kata I dah hilang fokus...uppss...bermakna masa ada internet...prestasi I ok la kan masa bekerja..? huhuhu... (^_^)

6 comments:

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

Salam...Selamat menyambut Hari raya Aidiladha...

YanaUjang said...

salam aidiladha nabilah..slmt berpose sunat arafah =)

atty's said...

SALAM AIDILADHA.. :)

pipoq said...

nanti dalam mesyuarat syarikat kena la suruh boss pasang internet cepat2 supaya prestasi meningkat semula..hehehe

PinQib (Jung) said...

alhamdulillah, pose juga

Aliesha Kirana said...

hahaha. sama la mcm AK. kalu xde internet, mmg mood downnn je. xde mood nak buat keje. huhuhhuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...