Friday, October 19, 2012

UBAH SUAI BLOG


Bulan November semakin menghampiri... tak lama lagi APA KATA HATI akan menyambut  anniversary..
I takde mood lak nak bermain-main dengan coding tuk edit sendiri layout  macam tahun lepas..huhu..

Ingat tahun ni nak upah orang je la...idea dah ada...cuma nak cari tukang buat je..
ada cadangan siapa yang available tuk tolong I renovate blog...?

photo credit
Nak something yang simple but smart..tak mo yang too girly..
ha...banyak lak cekadak I kan..hehehe... ;P

dalam kepala I sekarang ni ada dua orang blogger yang memang ambil upah edit blog..tapi tak tanya lagi..takut dieorang ni tak available lak..

so..you all ada cadangan...? or you all sendiri nak tolong I? nanti bagi tahu la yupp.. (^_^)

6 comments:

JunAina said...

Nanti lepas tengok hasilnya boleh le akak try2 update blog dgn org yg sama. Kasi best sikit blog akak...

Kakzakie said...

Kakak tak pernah renovate rumah kakak dari mula sampai sekarang. Itu agaknya nampak tak ceria.

Macam sayang dgn Apa Kata Hati yg ini sebab cantik dan suit dgn tajuk blog.

cik kumbang said...

xsabarnya nak tgk imej baru hehe
# CK pun da tutup order huhu~

Dhiera nadhirah said...

baru sedar yg kita dh lama x renovate blog. buat sape ye? nanti share2 la ye~ hehe

redza said...

lah kenapa xde mood pulak..buat sendiri lagi puas hati kan

gadisBunga™ said...

saya pass..memang blur langsung bab coding mengcoding nih. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...