Wednesday, October 24, 2012

WORD LESS WEDNESDAY - ♥74




oh...seronoknya jadi beliau kan....
bekerja sambil melancong..shopping..makan..semuanya dibayar...huhu.... (^_^)
dah jadi rancangan favorite I ni...

what is your dream job?
cuba share sikit... ;)

my dream job..? 
pernah gak I selit-selit cerita dalam entri yang lepas-lepas...perasan tak ?  (^_^)

8 comments:

Kakzakie said...

Oh.. kerja macam tu memang seronok dapat jalan tempat org, shopping, makan, tempat tinggal pun foc semuanya siapa tak nak...

intanfirdaus247 said...

Kerja berjalan2 soping bagai memang best..hehe..sy pon suka…tp kerja sy duk dalam opis je skrg..boring..hehe..harap annual dinner je kalau nak fun fun pon….

KAMIHIDUP said...

Yang seronok kita nampak. Yang terpendam siapa tahu.

mizzura said...

same case..teringin nak jadi hos travel sendiri..infact dah pernah buat video pon..hehe..tak post jer..tapi takmoh expose kat tv..nnt popular sangat...nak ada travel show di web sendiri gitu..hahahahhahahaha

Papa Mifz said...

PM kalau boleh nak duduk diam tapi duit masuk jer tiap2 hari...huhu

Kella said...

memang best... =) jalan jalan cari makan.. rezeki dia disitu..
teringin nak ada bakery van!! =)

PinQib (Jung) said...

dekat maktab ni x da astro... ada dak link3 internet nak tgk citer ni??

Aliesha Kirana said...

haha. untung jadi dia kannn. my dream job? hmmmm. nak jadi penulis sepenuh masa kot. kih3. xpayah ada majikan, keje sndiri je. huuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...