Monday, November 26, 2012

BUKAN BURGER MCD



Yupp....bukan burger McD...

rancang nak buat burger bakar....tapi kemalasan melanda...
so..goreng je la...ala macam burger kat kedai2 burger tu..best gak kan..?

dalam ni ada daging burger Ramly yang disalut telur+cheese+hirisan bawang & daun salad+sos+mayo..
nyummmm.... huhuhu...

mau...? hehehehe.... (^_^)V

p/s: tengok bola semalam...? I tak tengok...ikuti update dari FB je...entah kenapa rasa malas...best lagi layan Saffiya....rupa-rupanya Malaysia kalah...patut la rasa malas je nak tengok...hehehe...bangkit la pasukan Malaysia.... 

12 comments:

gadisBunga™ said...

uiii...meleleh leleh!

Aliesha Kirana said...

haha. aah kadang2 buat sendiri lg puas hati nk makan. keh3. skrg layan burger king pulak la nabilah! heehe

Kakzakie said...

Wah... boleh buka gerai burger macam ni. Kakak mula tu tengok bola teman abang tetiba abang kata "ini mesti ingat bini" maksudnya pada Apek tulah... lepas masuk gol terus kami tinggal baca novel..

pipoq said...

sos extra ke tu ? hehehe..

dah lama jugak tak makan homemade burger ni..asyik beli kat tepi jalan je..

alien said...

tu dia~
menyelerakan sungguh

sis shuhada said...

Amboi sedapnya nmpk. Ye la burger buat sndiri lg best kn. Boleh taruk isi n sos bnyk mn kita nk.

sis shuhada said...

Amboi sedapnya nmpk. Ye la burger buat sndiri lg best kn. Boleh taruk isi n sos bnyk mn kita nk.

intanfirdaus247 said...

nabilah cayang, nanti bagi address dan nama pada kak intan ye..maybe nabilah tak perasan entry kak intan letaklast week ..nabilah antara top komentar blog kak intan..so dapatler cenderahati..:)

Afasz said...

tgg next game msia vs lous.
kali ni pasukan harimau malaya kene bangkit untuk mauk final

VirginBitter said...

WAH terliur ni..sos yg meleleh2 tu membakar selera ni..hahaha...nk jugak la buat burger bakar mlm ni...tgok mood juga..hahaha

dhiera said...

terus lapar tgk bege ni~

munna said...

sedap nampaknya tu... homemade kadang pun sedap juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...