Wednesday, November 07, 2012

EMPAT TAHUN SUDAH



apa yang dah 4 tahun tu...?

Tahun 2008...tanggal 6 November..I tergerak nak buka blog sendiri..
4 tahun berlalu...
walaupun update dah tak sekerap dulu..
walaupun kegemilangan dunia blog sudah tidak segemilang dahulu..
namun Apa Kata Hati masih lagi di sini..

terima kasih pada kawan-kawan semua...kalau takda...Apa Kata Hati takkan bertahan hingga ke hari ini..

Selamat Ulangtahun yang ke 4 APA KATA HATI ku sayang.

you all nak komen apa-apa tak tentang APA KATA HATI..?
I boleh perbaiki mana-mana yang patut...

Apa pun...terima kasih semua....... (^_^)

p/s: tahun ni teruk tul..satu benda pun tak buat....rancangan nak makeover blog pun terpaksa dilupakan..sampaikan tengok kelender pun salah...patutnya up entri semalam...pagi ni baru perasan..cepat-cepat I betulkan balik...bahaya entri berbentuk auto publish ni kalau kita tak peka.. ;P

p/s/s: may be ada something..something tuk you all...terutamanya yang biasa di sini..nanti I kabar-kabarkan yupp...(^_-)





19 comments:

KAMIHIDUP said...

Tahniah. Keep on blogging.

Dhiera nadhirah said...

lama ye dah 4 tahun. saya sendiri tak ingat bila saya start blogging! keep it up!

Dhiera nadhirah said...

lama ye dah 4 tahun. saya sendiri tak ingat bila saya start blogging! keep it up!

cik kumbang said...

Happy Anniversary :)

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2012/10/belog-cik-kumbang-1st-giveaway.html

lienda said...

selamat berulangtahun yea...!

Aliesha Kirana said...

happy anniversary nabilah! hehe. kejap je masa berlalu kan?

aah, AK pun dah rase mcm suam2 kuku berblog. aduih, cmpur dgn malas, cmpur dgn tensen ngan life, kah3. habis kelaut blog tu.

sedang mencuba tune up balik momentum AK. biar blog tu hidup semula. bila ntah. kah3

Cik Siti Hajar said...

dunia blog x mcm dulu kan???

tp skrg blog ni femes berbanding dulu...


tahniah!

Leeya Hezlin said...

happy anniversary to blog apa kata hati ^^

intanfirdaus247 said...

Happy Anniversary..walaupun intan baru je berblog,tp harap keep on blogging k

YanaUjang said...

ehhh blog ai pn dh 4 thn...wakaka tp terbalik dgn u..dulu2 x aktif pon..sejak 2 thn lps kot br aktif update..hihi

slmt hari jadi apa kata hati! same besday dgn my hubby lak..ngee~

redza said...

hepi anniversary AKH..tahniah

Kella said...

selamat ulang tahun...
lama.. memang lama.. kad kad nabilah masih tersemat di pintu ku.. =)

teyhah said...

cool dh 4 thn.btw happy anniversary APA KATA HATI :)

Dilla Ady said...

dilla start blogging tahun 2009..tpi tak seaktif nabilah pun..

keep on blogging ye darling!

hepi sebeday APA KATA HATI!!

Ain Dzaya said...

nak komen selalula hapdate belog :)

Kakzakie said...

Happy anniversary buat APA KATA HATI. Wah... lama juga tak sedar kan. Kalau baby dah masuk tadika ni:)

Tahniah dari kakak

Ibu Lala said...

Happy anniversary. Moga kekal abadi. Salam kenal. Nanti singgah ye...

Nora Karim said...

wah... dah 4 tahun tahniah... ^_^

sis shuhada said...

4 tahun ye.. lama tu.. hihihi... anyway tahniah coz berjaya maintain. Yelah. Blogging sekarang xmcm dulu ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...