Wednesday, November 28, 2012

INCIK MERAH YANG COMEL



I dapat Incik Merah yang comel dari rakan blogger kita Dilla Ady

macam nak roboh rumah bila mana abang posmen bunyikan hon motornya...macam ada urgent sangat gayanya...huhu... :P

Dari Cik Puan Tak Berapa Nak Manes....hehehehe... ada-ada je.. :)

lepas pembalut serba merah itu dibuka...
maka ini la hasilnya.....

alo..lo..lo....comey Incik Merah ni...terima kasih ye Dilla Ady

maaf lambat nak up cerita ni...sangat lah menghargainya..
yupp...friend forever...moga diberikan kesempatan suatu hari nanti tuk kita bertemu.. (^_^)

p/s: minggu ni I sangat busy...nanti I update lagi yupp..

11 comments:

intanfirdaus247 said...

Tahniah yer nabilah, err, mana alamat nabilah? Kak intan nak kasi hadiah pada top komentor blog kak intan.. Nabilah sorang je x bg lagi address

YanaUjang said...

best kn amaln bg adiah thru blog still ada lg..rs lg seronok berblogging bila ada kwn2 gini..hihi =)

Juliet_iRa~" said...

comelnyaaaa encik merah tu!!

tabung ek..heee

hye nabilah! :D

munna said...

comelnya!... tabung ke?.... seronok bila dpt hadiah dari teman2 blogger ni

Kakzakie said...

Jadi peneman tidur. Kalau Ain dalam Adam & Hawa diberi nama Cik Ted. Ini en merah ye...

Rinna said...

Wahh dpt hadiah yer.. rezeki tuh..

Aliesha Kirana said...

comel2! cik puan tak brape nak manes tu ble nk bg hadiah kt adik manes yg ni pulak. kah3!

JunAina said...

Bestkan tetiba dapat hadiah...

Papa Mifz said...

wah syok lah dapat hadiah...merah menyala gitu...hehe

Dilla Ady said...

ehhhh..baru perasan entri ni...huhuhuhu..


terasa merah2 pipiku ini..maluww taww..

tgk tu, AK pun nak jugak tu incik merah..nnti ai poskan satu..bagi adil..hahahah

Ibu Lala said...

Wah syoknye...salam kenal. Jom singgah blog saye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...