Friday, November 02, 2012

MAJLIS AQIQAH



Majlis Aqiqah buat si kecil Nurul Salwa Irdina

anak sepupu I ni...
kiranya anak buah sepupu la kan?

boleh tengok entri ni..I pernah cerita pasal wedding sepupu I..
tahun lepas berkahwin..tahun ni dapat baby..
seronoknya.. (^_^)


nenek I yang paling depan sekali.. :)
seronok la dia bertambah lagi cicit..

budak kecik ni lagi...dia sangat friendly..
tak kisah pun orang dukung dia.. baby macam ni la best..

ada sesetengah baby, tak mahu pada orang..nak mak ayah dia je..
orang dekat melalak...aduhh...kalau I..I dah xmo dekat dah..huhu..

yang ni pun anak sepupu I..tapi sepupu yang lain la..bukan yang sama..huhu..

makan tyme...
ada gulai kambing..ayam goreng berempah, sambal goreng..dlln.

to Nurul Salwa Irdina..
moga membesar dengan sihat..jadi anak yang solehah dan membanggakan ibu dan ayah..

p/s : Tuan Blog tiba-tiba malu nak tunjuk muka...tu yang diblur kan gambo di atas..huhuhu.. ;P

10 comments:

Aliesha Kirana said...

tuan belog selaluuu malu. kih3. yg anak sepupu nabilah yg dh besar 2 org tu, yg depan tu laki ke perempuan? nampk cm perempuan tp pakai baju melayu. heheh.

smoga besar menjadi anak yg solehah ye salwa! muah3 dari auntie AK. keh3

Tieah Madian said...

Ok aku lapar tengok gambar makanan! Oh papadom!

*Asal blur muka?

Kakzakie said...

Memang seronok bila dikerumuni budak-budak kecik. Rasa penat/stress semua hilang..

atty's said...

alor kempunan nak tgk muka tuan blog.

JunAina said...

Nengok baby nak sangat2 suka sangat2 tapi nak mengandung lagi...hewww...tak mao...tak mao...ahahaaa...

Wak Gelas™ said...

wak pon malu malu jugakkk.. IHikks

intanfirdaus247 said...

Lorr nape tuan blog blurkan wajah..hehe..intan baru nak sekodeng

intanfirdaus247 said...

Lorr nape tuan blog blurkan wajah..hehe..intan baru nak sekodeng

Dhiera nadhirah said...

bulat betul mata si kecik ni~

munna said...

alahai... bilalah nak nampak muka tuan blog yg pemalu ni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...