Monday, December 17, 2012

FREE GIFT - PART 2



Hello fwens..!! Happy Monday.. (^_^)
Kembali ke office seperti sedia kala..lemau je rasa bila memikirkan report2 yang tak ber update sejak dua minggu yang lepas...huhu..tengah buat la ni, tapi berhenti jap bagi laluan tuk I update blog. Kejap lagi sambung semula.. (^_^)

Meh I nak tunjuk apa yang I dapat hari Khamis yang lepas.. 

tadaaaa..... hambik kotak besar tu...huhu..
 I ada jawab survey yang Kotex pernah hantar melalui email I dulu..
saja je I join...tak sangka I di kalangan 150 orang yang bertuah... Alhamdulillah.. 

masa mende alah ni sampai...tak de orang pun kat rumah, so posmen tu bagi pada jiran sebelah..mujur dihantar pada hari Khamis...buatnya hari Jumaat... time tu I dah ke Pahang dah... 
nanti I cerita bab pergi Pahang tu yupp..

24 pack pantyliner..boleh digunakan selama 2 tahun...huhu.. 

yang ni pun I dapat 24 pack.....tuk dua tahun gak...hew..hew..hew..

sengeh sorang-sorang bila tengok mende alah ni..hehe..
boleh buka kedai...hehehe... :p
apa pun terima kasih Kotex tuk permberian ini...jimat duit..tak payah beli tiap-tiap bulan lagi.. (^_^) 

p/s:  Kepala dari semalam bawa ke hari ni masih ting tong lagi...durian overdose la kot...huhu... ;P

11 comments:

dhiera said...

perghh...banyak gile! mintak 1.. hehe

Wak Gelas™ said...

wahhh untunglaa dpt pampers free.. ihHHiiks

Aliesha Kirana said...

wah! bestnya nabilah! xpayah beli dah untuk 2 tahun. untung!

YanaUjang said...

rezeki xdiduga kn..best! best! ^_^

Afasz said...

wahh byk nye dpt .. tk payah la beli dah.

Kakzakie said...

Huiii banyaknya!! Berbaloi kalau dapat macam ini.

Rinna said...

Wahh byk tuh.. leh jual.. heheh..

nanieybarnieylurviey said...

Singgah sini kembali.. Wah byk tu!!! Hehe. Jimat duit :) *gosokmata* byk.. Dua kotak skali :) Alhamdulillah. Xyh beli da

redza said...

murahnya rezeki

JunAina said...

Jimat belanja untuk 2 tahun tu...

intanfirdaus247 said...

perghhhh nabilaaa!!!! banyaknyaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...