Thursday, January 31, 2013

GONNA MISS YOU



Entri terakhir ditaip melalui PC ni.... sayangnya la hai dengan PC ni....kawan baik I sepanjang I kerja di sini...bila dia sakit, I la yang sangat susah hati..huhu..

Hari ni hari terakhir I bermanja-manja dengan dia....esok....tak ada dah...

Hrumm.. ikutkan hati..nak je I minta kat Encik Boss PC ni...huhu...

Well......ini la kehidupan...kadang kala kita kena tinggalkan apa yang kita sayang untuk masa depan yang lebih cerah....harapannya begitu lah....

Paling  I akan rindu adalah PC ni...lagi satu...erm.........meh I tunjuk sikit...heeeee......

Encik Penimbang....hehehe...
Tiap-tiap pagi..masuk je office...I akan berdiri kat atas ni...hehehehe...

Ok lah...meh I share gambar makan-makan semalam...Encik Boss belanja.....

cuba teka antara ketia-tiga orang lelaki dalam gambar ni mana satu Encik Boss ?

tak payah teka lah...hehehe...
yang bercermin mata pada gambar nombor dua tu Encik Boss....yang lain-lain semua staff...
kami lunch kat Tomyam Klasik...

Yang baju hijau tu la Mrs F....I ada cerita kat entri TEMAN PENGGANTI kelmarin kan..
kalau missed cerita tu...cepat-cepat click link tu yupp..

Okey...yang dua orang ni...abang-abang I kat sini....selalu protect adik dia yang sorang ni..huhu....


tanda ingatan daripada mereka....terima kasih..
I pun ingat nak bagi juga...tapi tak jumpa kat mana nak membuatnya..

I nak bagi apa...? myb next entri I cerita... (^_^)

Rasanya...sampai sini dulu...serious...air mata ni mengada...asyik nak keluar je....jenuh dari tadi menahan...masa Encik Boss nak keluar tadi pun...dia sempat wish good luck....ucap terima kasih lagi...hrummm....sebak...sayu...semuanya ada la... tengok....air mata ni dah bergenang lagi....tah bila nak stop pun tak tahu lah....fuhhhhh...

Nanti I cerita kat tempat baru pula yupp..... ok lah...I nak pergi toilet jap....nanti kita jumpa lagi...seribu kemaafan sebab tak meyempat nak menyinggah blog you all....nanti la yupp... (^_^)

Buybye PC...
Buybye Abng A...Buybye Abng R
Buybye Mrs F...seronok dapat kenal dengan kamu...walaupun sekejap...
Lastly...
Buybye FRSB...............

7 comments:

Aliesha Kirana said...

ok AK yg sebak ni. sobssss. tata nabilah! ehhh mcm la nabilah nk tgglkan dunia blogging ni pulak. kih3. AK terlebih emo. sroottt. (lap idung)

semoga berjaya dan gembira di tmpt baru. amin! AK sentiasa akan doakan nabilah. >_<

Rinna said...

Moga berjaya dan bahagia di tempat baru.. environment baru..kawan2 barukan.. :)

pipoq said...

kenapa ada mesin penimbang dalam ofis ? hehehe..

semoga berjaya ditempat baru..insyaALLAH, mungkin ada hikmahnya bila kita terpaksa tinggalkan apa yang kita suka..kalau redho, mana tau kot dapat ganti yang lebih bagus..

gadisBunga™ said...

moving on is one of the best things to do in life.
goodluck! ;D

Kakzakie said...

Kakak percaya tempat baru lagi best. Moga dipermudahkan ditempat baru itu. All the best nabila..

asliner said...

hehe..
comel je tgk pakcik tue buat peace..
gudluck kak kat tempat baru..=)

Ain Dzaya said...

nie mesti kes hari hari timbang berat badan takut naik khooonnn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...