Monday, January 14, 2013

H.A.P.P.Y


Ape menda yang happy sangat tu...?

Firstly....semalam Birthday my dad...


sepanjang hari tu my dad happy je...huhu...
tumpang happy sama...

excited dapat hadiah.... :)

Moga Allah kurniakan kesihatan & kebahagiaan yang berpanjangan pada ayah..
Sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan..
Amin... (^_^)

Secondly..... pada 12 Jan...kakak sepupu I pula yang kahwin..
pada 13 Jan....kami ke rumah pihak lelaki pula...
dekat je pun...dalam Melaka juga..
so nanti mereka tak gaduh la nak balik kampung mana yer tak..?

Alhamdulillah...moga berkekalan hingga ke akhirnya... :)
Banyak lagi gambar..tapi dalam camera...tak transfer lagi..
so..yang ada dalam fon je la yang sempat I share pada you all semua.

sporting tak nenek I....? hehehehe....

so hujung minggu yang lepas memang happy je la....full dengan aktiviti bersama dengan keluarga..
apa aktiviti you all minggu lepas...? menghadiri kenduri kahwin juga ke..?

11 comments:

redza said...

slmt hari lahir kpd ayah nabilah..semoga panjang umur serta diperluaskan rezeki

YanaUjang said...

aktiviti ai duk tgk rmh2 cth..kekeke mana2 ada rmh cth kitorg terjah..saja nk tgk deco dlm rmh cth..best woo :)

PinQib (Jung) said...

haha.. hppy birthday to ayah nabilah!~~

Rinna said...

Happy Belated Besday utk ayah Nabilah.. Moga dipjgkan umur dan sihat sentiasa.. Aaamiinn :)

Akak pun attend majlis kawin gak.. :)

MK Kimi said...

happy birthday to your dad
semoga pnjg umur dan dimurahkan rezeki olehNya

:)

dhiera said...

saya dok umah je. sabtu keje half day.

asliner said...

semoga ayah akak sihat selalu..

hujung minggu duk mengadap pekse..
sebab hari sabtu pun ade pekse..
adoyai..pening dibuatnya..
paper hari sabtu pulak yang paling killer..haha

Papa Mifz said...

happy birthday utk ayah Nabilah...semoga panjang umur dan murah rezeki...amin...:)

me shuhada said...

Selamat hari lahir ayah nabilah.. ank akak si afiq tu baru sambut semalam. Mmg hepi la kan hihihi. N yes, klu dpt brsama family, bila2 pun mestila kita happy!

Semoga nabilah pun terus happy ye :D

Ain Dzaya said...

alalala..comelnyerr...

Ain Dzaya said...

alalala..comelnyerr...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...