Friday, January 25, 2013

TEMAN PENGGANTI



Hello fwens.... (^_^) 

I tengah free...la..la..la... tapi tak boleh sangat lah nak berjimbaa-jimba kat sini. Well..pekerja baru a.k.a bakal pengganti I dah masuk. Ada kat belakang I ni..nak update blog pun...teragak-agak...huhuhu... :P 

 Macam mana orangnya? Ok..I gelarkan Mrs F cukup lah eh.. ;) 

I rasa dia ni ok...lagipun dia banyak pengalaman berbanding dengan I... seriously I terasa diri ini sangat kerdil... masa tengok resume-resume pemohon pun..hati I dah berkata-kata..

" Hebatnya lah hai mereka..." 

I rasa company ni akan lebih maju, pengurusan akan lebih teratur dengan adanya Mrs F ni.. Insya'Allah.. 
Untuk I... I akan perbaiki kelemahan di tempat baru nanti. Upgrade diri untuk jadi lebih profesional dan lebih matang. Ececeh....macam skema pula ayat kali ni.. :P 

Ada seminggu lagi....hrummm...macam mana la kat tempat baru tu nanti kan... hope semuanya akan ok...seronok...kalau berlaku sebaliknya.... oh...moga di jauhkan... I tak suka nak lompat-lompat kerja...paling tak suka bila kena hadiri sesi interview. Doa kan I eh kawan-kawan... (^_^) 

Rasanya cukup lah I mengomel kat sini, nanti I cerita-cerita lagi. 

p/s : esok I cuti...hari ni BFF I akan menamatkan zaman bujangnya, esok majlisnya pulak, nanti I share yupp...tak sabar sebenarnya sebab nanti boleh jumpa dengan kawan-kawan lama...lama betul tak bersua muka, hanya bertemu di Facebook je.. (^_^)

p/s/s: hari ni juga Birthday salah seorang rakan blogger kita..iaitu GB dari blog gadisBUNGA
Happy Birthday GB...!! (^_^)


11 comments:

Kakzakie said...

Percayalah kalau dah dapat kerja baru pihak sykt tersebut tahu calon yg dipilih itu memang boleh buat kerja. So jgn takut. Kakak doakan juga moga lebih selesa ditempat baru. Oh.. Feb start ye.

munna said...

nak kerja tempat baru ye nabila.... semoga lebih berjaya di tempat baru ye

Papa Mifz said...

semoga Nabilah sukses di tpt kerja baru...amin...:)

gadisBunga™ said...

thank you awak..!!!

good luck dengan situasi yang baru. pengalaman baru tuh. tak ternilai harganya.

intanfirdaus247 said...

good luck di tempat kerja baru ya nabilah...do ur best! In Shaa ALlah rezeki ada di mana2 jika kita berusaha.. i lap u..hehhehe

asliner said...

eh..
akak nak tukar tempat keje ke?
erm, moga tempat baru nanti ok2 semuanya..amin. =)

dhiera said...

good luck di tempat baru!

ainz said...

best of luck my dear...dlu pun rasa interview tak best...tapi sekarang alhamdulillah...byk improve..gudluck! ;)

Aliesha Kirana said...

yup, AK pun xsuka pegi interbiu! argghh. kalaulah boleh dpt keje tnpa melalui intebiu, kan best? hehe

pipoq said...

tempat baru pasti akan ada kisah baru..hehehe..tak sabar nak baca perkongsian kat tempat baru pulak ni..

Ain Dzaya said...

selamat bekerja :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...