Tuesday, February 05, 2013

HAPPY 11TH BIRTHDAY DD !!!



Hari ni 5 Februari 2013 genap la umur Si DD Didot 11 tahun...

Kejap je da besar budak tu....huhu..
Mari kita lihat acara memotong kek yang diadakan semalam..
Memandangkan my dad outstation hari ni...tu yang celebrate awal sikit..

Nah...ini sahaja yang ada dalam fon...yang lain-lain dalam camera...malas rasanya I nak trasfer.. :P

cantik tak kek DD ni? I jatuh hati....simple & nice...

I buat ke...? nope....tobat dah...tahun lepas buatkan kek tuk budak ni...mau patah pinggang...so tahun ni kita order sahaja...hehe..

 Si DD sangat surprise bila nampak kek depan mata....saja menyakat dia..kata tahun ni tak ada kek..
dia macam pasrah je....huhu... lagi best bila kami ( Adin & I) kata..
tahun ni... 5 haribulan Februari tiada dalam kelender..
hahaha......menyakat adalah kepakaran kami.... la..la..la... :P

lupa nak cerita... I order Rainbow Cake... Ya Allah...sedap sungguh kek ini...mana dengan cream cheese yang sangat sedap....
I order dari Melaka Mummy Cakes

Orang Melaka......kalau teringin nak beli kek sedap..... boleh intai-intai page tu yupp..

Untuk DD a.k.a Zamraatul Nabilah
Happy Birthday yang ke 11 tahun...
Moga success dalam pelajaran..
and 
Tolong lah...kurang-kurangkan sikap degil tu..
Semput semua orang jadinya....
Luv you forever always... :-)

p/s : macam mana dengan tempat kerja baru.....hrummm....tuk hari pertama semalam..... ok la kot... :P nanti lah I cerita detail....yang pasti kat sana tak boleh on9 macam selalu...sobs...sobbss.... ni pun auto publish...huhu...(-_-)"

8 comments:

Leeya Hezlin said...

memang jatuh hati pun dengan kek DD ni..
seronok kan menyakat adik..hehehe..

p/s : selamat bekerja di tempat baru ^^

redza said...

hepi bufday DD

Papa Mifz said...

selamat hari lahir buat DD yer...:)

me shuhada said...

Happy bestday DD! Wahhhh mmg menariknya nmpk kek tu.

intanfirdaus247 said...

happy birthday DD

asliner said...

uii..
kek rainbow memang sedap..
rasa macam nak pulak kek DD tue..hehe

p/s: say heppy belated birthda to DD..=)

Ain Dzaya said...

umm...yummy..bestnyer rainbow cake..nak sikit!!

Ain Dzaya said...

umm...yummy..bestnyer rainbow cake..nak sikit!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...