Thursday, February 21, 2013

MAIN MASAK-MASAK


Morning Fwens..... (^_^)

Ada setengah jam lagi sebelum I gerak pergi kerja...tu yang rasa macam nak merapu jap kat sini...

Saja nak jamu mata you all....meh tengok hasil peperangan I di dapur pagi ini..
Macam yang you all tahu...dah jadi rutin harian I memasak waktu pagi sejak my mom tak sihat ni..

Penat...? Tidak lah...malah mendisiplinkan diri kita untuk bangun awal...ececeh....(^_^)


Telur sweet sour tu untuk adik I yang gebas gebus macam kakak dia juga tu..Si DD Didott la..huhu..
Main menu adalah gulai asam... budak tu tak suka lauk gulai....tu yang I buat telur ni..
Suka bila tengok dimakan banyak penuh sselera..kita yang masak ni rasa puas..betul tak? 

Gulai Asam ada dalam periuk...Gulai Asam ni tak sama dengan Asam Pedas tau..jangan keliru pulak..


Ni la rupa gulai asam I...huhu...rasa? ok la kot....heeee.... (^_^)
Ok lah..masa dah time...I minta diri dulu....take care dear fwens.....

posted from Bloggeroid

9 comments:

Rinna said...

Rajinnya dia bangun pagi..main masak2. Sedap2 plak tuh.. :)

Kakzakie said...

Bakal menantu siapalah ini agaknya. Siapa yg sedang cari calon jengah-jengahlah sini:)

Kakak nak ikan gulai asam!!

Cik Siti Hajar said...

Ya Allah... rajinnya laa...
kita bangun ngam2 bersiap ke tempat keje je.. tu pun mekap bagai dalam keta....

pipoq said...

wahh..ni stok untuk lunch terus ke ? rajin 'berperang' awal pagi untuk semua tu..hehehe

Ct NoArizah Aris said...

Rajinnya masak pagi2 jarang anak dara nak wat mcm ni dikk :)

me shuhada said...

Ada hikmahnye kan.. nabila dah biasakan diri urus rumah n masak :-D. Tabik betul sbb akak pun belum pernah lagi bangun pagi siapkan makan macam tu.

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

asliner said...

betul kak.puas hati pulak tengok orang lain seronok makan masakan kite..=)

Aliesha Kirana said...

bagus nabilah, disiplinkan dr masak2 di awal pagi. AK? nak goreng telur pun xsempat pagi2. HAHAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...