Wednesday, March 06, 2013

BILA KAKAK ADMIN TAK ADA



Hello fwens.... (^_^)

Fuhh... I baru berkesempatan nak mengupdate...
Guess what... Encik Boss dah masukkan internet kat sini...weehhuuu...
Dulu dia guna tab dia je....so tak perlukan internet la kan..?
Sekarang ni.....semua orang boleh berinternet... la..la..la.. ;)

Cuma nak jadi macam dulu agak payah sikit.... apa pun I'll try my best.. (^_^)


Well...apa cerita hari ni?
I agak busy hari ni....selalunya I akan busy bila Kakak Admin tak datang or masuk lewat..
Macam hari ni la..setiap hari Rabu dia akan ambil 1/2 day...

I la kalut nak buat semua....alah macam tak biasa lak kan..? huhu...
Dulu pun macam ni gak..... Alhamdulillah.... I dah bereskan semua..dengan pantas...tak mo pending2..

Kat sini.. I jaga tender-tender je...tu yang tak banyak kerja... ada tak ada pun..I bantuk Kakak Admin buat kerja dia... so..kerja I dah siap..kerja2 admin pun dah siap juga.. (^_^)

Tengah-tengah kalut selesaikan kerja...tiba-tiba Encik Bos hulur kad kredit customer kat I...I faham apa maksud Encik Boss...tapi dalam masa yang sama... I jadi blur untuk beberapa saat...hehe...



Kenapa I blur...??
I tak reti guna mesin kad kredit ni...huhuhu...
Dengan buat muka tak bersalah.... I bagi tahu je la kat Encik Boss yang I tak tahu guna....

" Lepas ni belajar!" nada suara Encik Boss sedikit tegas...phewww...mujur la masih baru...kalau dah lama...silap hari bulan kena fire....huhu.....takmo...takmo...(-_-)"

Okey... I dah tahu guna dah sekarang....I belajar perkara baru hari ni.... best!

Eh....cordless fon kat sebelah ni pun I masih godek-godek..macam mana la nak guna...eh you all tahu tak macam mana nak set up fon ni...? ajar la sikit...huhu... I dah buka buku manual...kurang jelas jugak.. :P

Okey lah...dah time makan.... I minta diri dulu...ada masa  singgah rumah you all eh..

Till then... buybyeee.... (^_^)

3 comments:

Kakzakie said...

Dah kata baru di situ mesti jumpa perkara baru. Oklah at least jujur katakan tak tahu dah belajar kacang aje kan..

sam sunshine06 said...

dah lama x datang cnie.. berblog walking.. templete blog smakin comel dan manarik.. boleh nabila bagi tips sikit?? =)

asliner said...

kalau kite pun tak tau nak gune mesin kad kredit tue.. hehe

tapi yg cordless tue..
mcm tau ckit2..
kalau macam kat tmpt keje kite yang wat part time tue, kite kene tekan no9 dulu before dail no phone.tak tau pulak kalau company akk..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...