Thursday, March 28, 2013

MENYAMBUT JANJI






Ku menanti sang kekasih
Dalam sunyi ku bersuara lirih
Yang berganti hanya buih
Yang sejati tak akan berdalih

Lembaran putih telah terpilih
Dan demi cinta

Ku tepiskan semua keraguan jiwa
Dan ku ganti dengan kepastian
Hatiku ini yang mulai mengerti
Dan berani tuk menyambut janji

Kisah cinta yang abadi
Takkan ada jika tak kau cari
Sering juga hanya mimpi
Yang membuatku bertahan di sini

Lingkaran putih telah terpilih
Dan demi cinta

Ku tepiskan semua keraguan jiwa
Dan ku ganti dengan kepastian
Hatiku ini yang mulai mengerti
Dan berani tuk menyambut janji 

*****************

Hmm...nak tahu tak...kat sini ada tv.. best...? boleh la kot...boss pun tak kisah kalau buka tv..

Apa yang menariknya....tepat pukul 2.00 petang, semua naik ke office tuk makan & layan Sinetron Alya di tv3..sanggup tu rehat lambat semata-mata nak layan cerita Alya.. 

I tak minat sangat cerita Sinetron ni...tapi dah semua tengok..takkan lah I nak tukar channel..mau kena baling pinggan nanti...hehhe... ;-P

Tapi I suka lagu cerita ni....hari-hari dengar..makin suka.....so nak share dengan you all semua la pulak..

Nak buat stok layan perasaan pun boleh juga...huhuhu.... (^_^)V

stok kunyah-kunyah + umpan Boss Kecik...hehehe... 

5 comments:

Papa Mifz said...

PM tak berkenan langsung dgn cerita sinetron...

zEri sAfEerA said...

untongla boleh tgok tv haaa. hehe :D
lagu pon kekadang b=mcm bhantu jugak. mula2 wat x tahu tp kalo dah lame2 denga, abg plak duk dnload n pasang kat laptop die slalu, tetibe kite yg x suka pon jd tersuke. hakhak ^^

redza said...

saya xminat dgn sinetron..biasanya sy layan nat geo wild dan bola

asliner said...

huhu..
dulu2 lah layan sinetron.
semenjak 2 3 menjak nie, tak layan sinetron..sebab tahu pasti jalan cerita cliche n panjang gila..haha

Gitar Rusak said...

iya MTV juga bagus menghibur daripada nonton sintetron indo yang ngak mutu

Kunci Gitar Lagu Indonesia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...