Tuesday, April 23, 2013

CANDY CRUSH SAGA



Tegah syok main game ni...sampaikan blog pun terabai..huhu..

Tak la...jarang update blog sebab :
idea kering kontang...
rasa bersalah..org pergi blog kita..kita xpergi blog org..
** x berapa selesa nak update kt office..xd privacy..orang nampak ap yg I buat..update guna fon mcm ni..kurang syok..

Kerana itu lah I terjebak semula dengan game kat FB ni..

You all main tak? I tengah stuck kat level 29...jenuh...tak lepas2...ad tips? ;-P

posted from Bloggeroid

5 comments:

Rinna said...

Terjebak jugak yer.. akak baru je lepas level 29 tuh.. rasanya berminggu jugak laa stuck kat situ.. skrg nie level 30 pun sama masih stuck lagi..nie.. sabo je laa.. plan2 kayuh yer.. nanti lepas laa tuh..

JunAina said...

Akak game2 ni dah lama tinggal kadang2 je tekan2 game kat hp.

Judiene said...

Sekarang tengah syok main game 4 Pics 1 Word tu je hehe.

Anyway, sudi-sudi lah singgah di page saya, https://www.facebook.com/JudieneCotton, just started my business. Thank you! :-)

Papa Mifz said...

PM dah lama tak main game...huhu

ainz said...

haaa...game ni mmg femes...makcik sy dari suka baca novel,dah beralih hobi.. XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...