Monday, April 01, 2013

JOHNNY'S DI HUJUNG MINGGU



Happy Monday dear fwens.... (^_^)

Hari ni nak share aktivi hujung minggu I.... itu je la satu hari cuti yang I ada....huhu..

Pagi tu..siap-siap gerak ke Jusco Ayer Keroh.. bagi I best lagi kat sini..tak terlalu crowded sangat dengan orang...tapi kalau nak window shopping or nak shopping barang selain daripada barang yang dijual di JJ....best lagi kat Jusco Bandaraya..

So..lepas membeli beberapa barang....JJ tengah sale sekarang ni..huhu..
Maka...kami pergi la ke Johnny's untuk mengisi perut...

time ni tak ramai lagi....bila jejak pukul 1...mula penuh...

sabar menanti..... (^_^)

 dah sampai....

I order Set A...untuk makan 2 orang...
walaupun untuk 2 orang....ini dah cukup tuk kami sekeluarga (5 orang) 
banyak....ni pun mengah nak habiskan..


Ada juga order Nasi Goreng Sea Food dengan Nasi Goreng Halia 
(lupa lah...gambar pun lupa nak snap..huhu..)

So...dah cukup kenyang...betul tak..? 

Limau Ais & dessert ni...tak ingat juga apa ke nama nya Lotus Seed apa tah...huhuh... ;P
ada juga ambil Thai Tea... kalau you all ambil Thai Tea...boleh refill secara free bila dah habis...

Makan punya makan...sampai senget perut...maka beredar lah kami ke destinasi seterusnya iaitu..
Melaka Sentral....hantar Adin balik kolej dia..

Lepas tu....? balik rumah la...apa lagi...rehat banyak-banyak... (^_^)

p/s : kat Melaka ni tak ada eh grill & steamboat..? ada tu ada di Seoul Garden..tapi jauh ke Bandar Hilir sana...memang tak kuasa la nak pergi...sure banyak habiskan masa kat jalan je....sesak kot kat situ...yang Non Halal...bersepah la kat sini..yang Halal tu yang xde...huhu..

8 comments:

redza said...

alhamdulillah! kenyang

asliner said...

wah..
sedap pulak tengok..:)

Aliesha Kirana said...

masa tgh jalan2 dkt JJ kt tmpt AK ni smlm, adik AK ajak ke Johnny's ni. tp AK ckp lain kali la sbb tunggu adik AK lg sorg balik dr asrama mggu depan. kalau x, sama lg kita makan johnny's smlm.

HAHAHHAAHA. ^__^

wAnIe said...

sy pun suka mkn johnys!mmg sedap kan..;)

intanfirdaus247 said...

sedap.kak intan pon penah makan..memang banyak portion dia

Kakzakie said...

Set utk berdua boleh makan berlima maknanya kalau yg makan berdua tu jenis kuat makanlah tu hahaha....

Rinna said...

Dah lama tak gi makan kat johnnys

ainz said...

wahhh...johnny! best layan steamboat ngn family...hurmm...btul e seoul garden kat mp da tutup,nabilah?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...