Saturday, May 18, 2013

SEMALAM DI LONDON

Kalau I kata semalam I pergi London you all percaya tak? heeee..

Tak percaya ?? xpe...xpe.. (^_^)

I pergi sana dalam mimpi je...cerita benar ni...




Yupp...kira macam rombongan la pi sana...dalam satu bas...tempat tu mmg sangat asing bagi I..tapi I tahu yg tempat tu adalah Kota London..

Siap update status dalam FB..
" dah sampai London.."

Part lagi best dalam bas tu ada Remy Ishak dgn Tiz Zakiah lagi youuu.....

Ha....sah lah terpengaruh cerita CINTA JANGAN PERGI.. :-P

Lepas tu...tau2 dah sampai rumah..siap menyesal tak beli apa2 masa kat sana...haih macam real je kan..

Sampai sekarang I dok teringat-ingat mimpi tu..hehe..

Saja nak share dengan you all..mana la tau kan...I dapat sampai kat sana 1 hari nanti.. ;-)

Oklah...thanks sudi luangkan masa baca cerita ngarut I...

Have a great weekend dear fwens.. (^_^)V

posted from Bloggeroid

5 comments:

aque said...

Biar mimpi sampai kebintang kak..
Kalau x sampai bintang...
Dapat gapai awan pun jadi la...

^_____^

Mcm best je mimpi akak tu...
Kite nak mimpi g korea la...
Hihihi

Ape ape pun..
Cinta jangan pergi tu
Best juge...
Thumbs up!

Kakzakie said...

Untung jugalah dapat merasa walau sekadar dlm mimpi:)

Insya-Allah satu masa bumi itu dapat dijejaki juga.

Leeya Hezlin said...

bestnye mimpi dia..
semoga satu hari nanti nabilah akan sampai ke sana ;)

atty's said...

inshallah, ada rezeki mana tau satu hari nanti sampai.

Siti Nurhayati Dollah said...

Bestnya. Sekurang-kurangnya dapat jugak rasa happy dapat pergi sana walaupun dalam mimpi hehe.

*InsyaAllah suatu hari nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...