Monday, June 03, 2013

MAJLIS AQIQAH LITTLE NOAH & LITTLE HUD



Weehuuu.....dekat dua minggu tak update blog....sampaikan masa nak log ini tadi pun..boleh terlupa password...huhuhu...

Tak ada cerita yang menarik yang boleh I kongsikan dengan you all...tu yang menyepi je..

Well....hari ni nak cerita tentang Majlis Aqiqah Anak Saudara Sepupu I pada hari Sabtu yang lepas. Majlis Aqiqah tuk dua beradik ni..Noah & Hud..

Kiranya budak berdua ni anak kepada kakak sepupu I la...ngerti..? (^_^)

Hasil gabungan idea dari 3 kepala....huhu..
yang bab gula belang-belang tu I punya kepala...hehehe..
terpengaruh dengan Candy Crush..la..la..la.. ;-P

Sweet Little Hud...
memang sweet....dengan semua orang dia mesra... (^_^)
Dah besar nanti jadi macam Dr. Hud macam dalam cerita Cinta Jangan Pergi tu ye... 
sweet..caring...sopan santun...penyabar..semuanya yang baik-baik lah..(^_^) 

Little Noah.... yang suka tersenyum..

ha..dia ni boy tau...
Kakak Sepupu I memang sengaja biarkan rambut anak-anak dia panjang...bila nak masuk sekolah baru potong...
Mereka ni 4 beradik...semua lelaki... yang abang-abang dah lepas..
Turn adik-adik la pula..

Time ni I tengah melayan Noah berimaginasi.... Sepit Rambut jadi mulut Dinosaur lalu memakan Dinosaur kecik yang berwarna hijau tu...huhu... 

Hud lagi.....

My Mom with her 'cucu saudara'
" dah ramai cucu pun cuma cucu sendiri jer entah bila lah agaknya " kata My Mom.

erk..!!! nanti la ye Pn Ibu..jodoh anak mu masih jauh lagi...huhuhu... ;-P

 Sepupu Sepapat bersama dengan nenek..
saje je letak gambo gegar... ;-P

masing-masing dah senget perut dah time ni.....

deco yang papa & mama budak dua orang ni hasilkan..... nice kan..?
santai je bila menikmati makanan..

Makanan pada hari itu MasyaAllah...banyak betul....tu yang sampai senget-sengt perut jadinya..
ada gambar makanan..tapi dalam fon..malas nak transfer... 

Apa pun..tuk Noah & Hud...moga membesar dengan sihat dan cerdas..cerdik lagi bijaksana...jadi anak yang soleh serta membanggakan mama dan papa...Amin.. (^_^)

Ha..begitu la ceritanya... I paling suka bab family gathering...I akan join..walaupun terpaksa ambil cuti... (^_^)V

Ok lah...itu sahaja cerita kali ni....nanti I update lagi yupp... bila..? entah la...wait & see je la... (^_^)V

5 comments:

Kakzakie said...

Bukan jodoh jauh dik... belum sampai. Jgn salah sebut. Moga tak lama adalah pula peluang mak buat aqiqah buat cucu sendiri..

Leeya Hezlin said...

seronok ada anak buah kan..
teringin juga tapi belum ada yang mau kawin..hehe..
insyaallah akan sampai jodoh nabila nanti ye.. :)

intanfirdaus247 said...

salam nabilah..hope nabilah happy2 selalu..wah meriah majlis..inshaallah ada jodoh nabila nant

Ain Dzaya said...

nyaris2 ingat girl noah tadi..tapi gadi girl pun comel jugak..kui

Ain Dzaya said...

nyaris2 ingat girl noah tadi..tapi gadi girl pun comel jugak..kui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...