Wednesday, July 24, 2013

PENGIKRAR PENDERMAAN ORGAN



Hye Fwens...!!
Hmm...nak tanya ni..tahu tak pasal Derma Organ ni...? 
I sure...pasti you all dah tahu kan...kempen giat juga di jalankan..

So....you all dah berikrar sebagai penderma ke belum..?
I dah...(^_^)

Baru juga tahu ni.... dulu memang nak join sebagai Pengikrar Organ ni...tapi asik delay je..
Semalam entah macam mana tergerak hati...saja tanya pakcik Google...nah jumpa...


Mudah sangat nak mendaftar...
You all boleh pilih tuk download borang or daftar secara online...

I tak perasan cara daftar secara online...tu yang download borang..
Lepas dah siap isi form ni..terus fax pada nombor yang diberikan..

Dalam masa setengah jam...dapat email dari mereka yang mengesahkan penerimaan dan akan hantar kad kepada kita dengan segera...see...pantas kan...?

Siapa mereka ni...??

Meh rujuk di laman web ini... 

http://www.agiftoflife.gov.my @ Pusat Sumber Transplan National 


Ini lah laman web nya...baca la untuk keterangan lanjut dan start menjadi Pengikrar..
Ye lah....setidak-tidaknya kita dapat membantu orang yang memerlukan bila kita dah tiada nanti..yer tak..?

Kalau nak daftar secara online....pergi pada web ni and click pada arrow merah tu..

Apa tunggu lagi...jom lah...dah dapat kad nanti I tunjuk eh...

Selamat Menjalani Ibadah Puasa.... (^_^)

P/S : Masih ingat akan cerita Dejavu Di Kinabalu...? (^_^) 

2 comments:

Tedi said...

Dejavu di Kinabalu? tak pernah tahu pun..

Kakzakie said...

Lama sunyi sepi busy ye...
Kakak dah dapat kad raya tu tau. Thanks a lot dear..

Selamat Hari Raya juga dari kakak dan maaf zahir & batin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...