Saturday, July 13, 2013

SALAM RAMADAN



Hrumm...agak-agaknya ada yang masih ingat kat I tak...? hew...hew...hew.... (^_^)
Makin lama...blog semakin sepi..

Bukan tak mahu nak update...tapi...saat jari jemari menyentuh papan kekunci..automatically otak jadi kosong.....tiba-tiab vitamin M menyerang...(ok ini hanya alasan baru yang I cipta...alasannya..tetap sama..keseronokkan itu semakin pudar..keadaan semakin berubah mengikut peredaran masa)

Dikesempatan ini...I nak ucapkan Selamat Menjalani Ibadah Puasa buat semua...Alhamdulillah kita masih lagi diberi kesempatan untuk berpuasa pada tahun ini. Apa yang I harapkan agar ramadan kali ini lebih baik daripada ramadan yang lepas, insya'Allah Amin.



p/s: Nanti I sharekan satu kisah yupp....peringatan/teguran yang Allah beri melalui facebook untuk I... :)

p/s/s : memang I tak aktif di blog...tapi I ada je kat Facebook...kot ada yang sudi nak berkawan...hantar-hantar lah friend request kat FB I yupp.. :) 

5 comments:

Tapak Kaki said...

selamat berpuasa jugak utk tuan puyer blog.. berkurun lama tak bukak blog ni.

Mama Sheng ™ said...
This comment has been removed by the author.
Mama Sheng ™ said...

Salam Ramadan ...

asliner said...

itu bukan vitamin M kak. tapi penyakit M.. hehe.
kite busy. tak dapat nak update blog selalu. btw, selamat berpuasa untuk akak :)

Leeya Hezlin said...

salam ramadhan nabilah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...