Thursday, August 15, 2013

CERITERA AIDILFITRI 2013 - PART 1



Helloooo dear fwens...!!! 
SELAMAT HARI RAYA..!!

Maaf lah lewat sikit ucapannya.... 
Ada teman dah bising minta update ini blog...huhu...terima kasih banyak-banyak masih sudi menanti cerita-cerita yang menarut dari blog ini.. (^_^)V

Ok lah...mesti ramai yang dag share gambar-gambar raya kan..?
I nak share juga...

Raya tahun ni...hrummm....tak berapa best sangat lah...biasa-biasa je..

sesi bermaaf-maafan...
jenuh nak tahan air mata supaya jangan jatuh...huhu... (^_^)

sebelum ke rumah nenek....ziarah saudara-mara yang bersemadi di sini dulu... 

Berkesempatan untuk Solat Aidilfitri tahun ni di Masjid Al-Azim..
kebetulan Pak Idris (Menteri Melaka) pun ada sekali...maka lambat sikit lah habisnya...
I sempat terlelap buat seketika bila dengan ucapan beliau..hehehe...

Memang ramai jemaah...ni baru perempuan...tak tengok lelaki lagi..
yang ni pun dah jammed masa nak keluar masjid...

lepas habis solat...pergi balik ke rumah nenek...

sesi bergambar...
tema tahun ini PINK

Daddy's Girls... (^_^)

kami.....setelah tiba di Johor..
nanti I sambung lagi yupp.. (^_^)V

p/s: my mom bising....baju raya I tahun ni semuanya mengembang...dah macam baju pinjam.. apa nak buat kan...masa beli tu ngam-ngam je..lepas berpuasa tiba-tiba baju tu membesar...apa boleh buat...pakai saja lah kan...?

Bila baju semua mengembang....apa maknanya itu..??? wink..wink....... (^_^)

4 comments:

Leeya Hezlin said...

selamat hari raya..
maaf zahir dan batin nabilah..
cerianya hari raya dia..
warna pink lagi..hehehe :)

JunAina said...

Beli kecik kang tak boleh pakai pulak ye dop...

Selamat Hari Raya Aidilfitri sis.

ainz said...

hik! makin kurus la nampaknye... ;p sy plak makin mengembang time ramadhan..terbalik dah ni..slamat hari raya nabilah! :)

Ain Dzaya said...

selamat hari raya pretty :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...