Wednesday, February 05, 2014

HAPPY 12TH BIRTHDAY DD!!



Hari ni genap lah umur budak tembam ni 12 tahun.... dah boleh buat IC dah....
Tahun ni juga nak menghadap UPSR...

muka excited..tak sabar nak baham kek dia...huhu..


biasalah...tiap kali birthday dia...memang meriah dengan hadiah...
mujurlah kakak dia ada dua orang je...kalau ramai? tak ke lagi banyak hadiah dia dapat..? huhu..

Ha...tu Cake Red Valvet....tak beli kat mana-mana... Adin yang buat sendiri...
sejak Adin ada kat rumah ni dia rajin buat kuih...nanti lah kalau ada masa nanti I share yupp...

cake lagi.....
Geram tengok kek ni.... I buat-buat lupa yang I tengah diet...huhuh..
selamat juga la sepotong kek masuk dalam perut... ;-P

lepas ni...pulun workout balik la..kasi buang lelemak baru yang terkumpul..

antara hadiah yang dia dapat...
Lawak Kampus tu lama dah dia minta...

Hari tu....dia kata kalau UPKK dapat 8A, I kena bagi dia komik ni..
malangnya...dia hanya dapat 7A 1B...so takde lah kan...?

But...for her birthday.....apa salah nya... :) 


Untuk DD.... Happy Birthday...
(dia pengunjung setia blog ni...walaupun takde update terbaru...tetap masuk juga....)

Tahun ni...tahun yang sangat-sangat busy untuk awak...
so wish u all the best...takmo degil-degil lagi...takmo malas-malas lagi...dah besar kan?
good luck tuk UPSR yang dah tak lama lagi dah ni...

Luv you.....from kakak awak yang lagi cute daripada awak... (^_^)V

4 comments:

redza said...

slmt hari lahir DD

Sue Bee said...

happy bday DD..anak SB pon suka lawak kampus..kalo baca siap gelak sakan lagi..

Leeya Hezlin said...

happy birthday DD..
sama la kita suka lawak kampus..hehe..

Rose Azadir said...

happy birthday DD... anyway Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...