Monday, August 18, 2014

ASSALAMMUALAIKUM

Assalammualaikum...

Ehemmm....ada yang masih ingat lagi pada kita tak...? heeeee.... (^_^)
Apa khabar semuanya...sihat...? harap macam tu lah yupp... I alhamdulillah....sihat sokmo...



Beberapa hari ni dok ubah suai layout blog...buat pun simple-simple je...tak macam yang sudah yang dok main dengan code je...so macam mana wajah baru APA KATA HATI ok tak...?

Saja ubah tuk naikkan mood blogging semula...
Tema kali ni lari sikit dari tema dulu iaitu 'Purple' tapi masih ada 'Purple' lagi kan...? heeeee... ala..saja nak match dengan header...malas pula nak tukar baru.


Warna asal, I pilih turquoise..tapi macam I katakan tadi..tak match dengan header..cari punya cari...berkenan yang ni.... (^_^) 

Dah nak habis syawal dah kan...huhu...
apa pun masih belum terlambat untuk I ucapkan SELAMAT HARI RAYA..!!!
Meh la I belanja gambar raya mau...?

errr...cukup tak...? heeee...
cuba cari I yang mana...??? ;-P
tu..budak yang pandang belakang tu.... I le tu..hehhe...
haih...tak habis-habis nak sembunyi kan....??

Okey lah...next enty I share gambar raya lagi eh...promise... (^_^)

Rasanya sampai sini dulu.....nanti jumpa lagi...
Hope lepas ni I makin rajin update blog....huhuhu...
hopeeeee sooooo....

4 comments:

dhiera said...

sama lah kita. blog ke laut.

selamat hari raya =)

Aida Azryn said...

aida punya blog lama tak tukar layout.. xtahu bila. haha. asyik tangguh je. >__<

Leeya Hezlin said...

Layout baru ni cantik..
Selamat kembali berblogging ye.. ;)

Siti Nurhayati Dollah said...

Cantik layout ni.. menawan gitu.. hehe.. ^_^ Tema kuning ke raya tahun ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...