Monday, September 22, 2014

AMALAN ASMAUL HUSNA DALAM BEKERJA


Assalammualaikum... (^_^)

Happy monday dear fwenss... apa kabar hari ni...monday blues?? 
Buang-buangkan lah monday blues tu yupp...

Hari ni I nak share pada you all Amalan Asmaul Husna dalam berkerja...

I jumpa kat facebook, terus I save dalam fon dan hari ni I share pada you all semua...semoga bermanfaat untuk kita amalkan.. (^_^)



Oh...ini keadaan jalan raya di Melaka pada pagi Isnin ini...maklum lah bila budak dah mula sekolah...begini la senarionya....




Panjangnya barisan, dah seminggu tak nampak barisan panjang ni...huhu...

Apa pun...hadapinya dengan positif..!! betul tak..?

Okey lah....jom sambung kerja....take care dear fwenss... (^_^)

3 comments:

Kakzakie said...

Bila dah sesak macam ini pun sesuai juga amalkan asmaul husna..

Penerapan yg baik.

Nora Karim said...

Nice sharing... ZN dok melaka juga ke? Area mana?

Kesuma Angsana said...

Salam jumaat yer ! mmg gd one, tq share yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...