Tuesday, September 16, 2014

SUGARSCRAFT PILIHAN HIJABISTA!!!!

Assalammualaikum… (^_^) 

Bila sebut Sugarscarf...hmm…apa yang terbayang dalam fikiran you all? 

Tudung..? Yes….tudung…! 

Pelbagai koleksi tudung yang cantik-cantik..!! Bukan sahaja cantik malah jenis fabrik yang digukan juga dari jenis yang berkualiti dan paling penting….harganya adalah harga mampu milik..!!


Bahasa terkini ‘Hijabista’ pastinya tidak asing lagi dengan jenama Sugarscarf …kan?? Ye lah setiap rekaan yang dihasilkan mengikut rentak fesyen yang terkini di mana ianya menjadi kegilaan para Hijabster.

Bukan sekadar koleksi tudung, koleksi pakaian khusus buat para muslimah serta aksesori turut disediakan, ha…kira satu pakage lengkap lah kan…dari baju, tudung dan aksesori.

Girls…pastinya mahu serba serbi perfect..tak gitu..?


Kalau kita lihat trend sekarang, bukan sahaja pelbagai rekaan busana Muslimah malah koleksi tudung juga turut diinovasi selari dengan rekaan pakaian. Bukan sahaja dari segi rekaan,corak mahupun warna yang menarik, malah cara penggayaan juga turut dipelbagaikan.

Buka sahaja youtube, pelbagai tutorial pemakaian tudung ada, kita cuma pilih mengikuti gaya yang kita inginkan.


Nah....Sugarscarf juga turut tidak ketinggalan dalam menyediakan koleksi yang pastinya menepati citarasa para hijabista! Sugarscarf dengan bangganya membawakan koleksi selendang online yang menawan seperti Madison Express Shawl, Beads Shawl, Wide Shawl dan banyak lagi!!

Meh kita cuci mata lagi tengok koleksi yang cun melecun ini…

Apakah Style Selendang Pilihan You All?

Style 1


Style 2

Style 3

Ha…yang mana satu pilihan kalbu..? 

So….kepada para hijabista yang inginkan koleksi selendang Sugarscarf yang eksklusif dan limited edition ini, you all juga boleh membuat pembelian secara online melalui laman web ZALORA Malaysia. ZALORA bukan sahaja menyediakan perkhidmatan secara percuma terus ke rumah anda, malah you all juga boleh membuat pemulangan secara percuma selama 30 hari selepas tarikh pembelian.

Zaman sekarang semuanya mudah, hanya di hujung jari. Apa tunggu lagi..? Happy Shopping (^_^) 





p/s: nak berfesyen tu tak salah, tapi biarlah besederhana..jangan jadi mangsa fesyen dan apa yang penting ianya menutup aurat dengan sempurna, bukan hanya sekadar membalut tubuh mahupun kepala semata-mata. Take care dear fwensss….(^_^)

5 comments:

munna said...

Cantik2 tapi Kak munna x pandai nak pakai mcm tu

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Salam Perkenalan.
Jemput singgah sini ~
Life is beautiful.. don't waste it.

Cikgu Norazimah said...

Antara brand feveret CN selain radiusite,harga mampu milik n paling pnting cntik!

Encik JI said...

haha. mmg xtaw pape psal tudung2 ni. yg taw tudung bawal je. :P

singgah balik dr http://janganignore.blogspot.com :)

heee

Nora Karim said...

Teringin juga nak pakai sugarscarf ni... cantik2... tapi saya x pandai pakai shawl...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...