Friday, October 17, 2014

MURAH REZEKI

Assalammualaikum.... (^_^)

Hari ni nak share dengan you all tentang sebaris ayat dalam Al-Quran ni, ayat murah rezeki/rezeki yang tidak disangka-sangka.

Mau tak...? Mesti lah nak kan...ayat yang pendek...mudah je kita nak hafal dan dijadikan amalan..

Surah Sad, ayat 54


Untuk lebih jelas...

Surah.My
Amalkan selalu...you will see the result... (^_^)

Alhamdulillah...terima kasih Allah... (^_^)

Kalau ada part yang salah...tolong betulkan ya...terima kasih.. (^_^)


p/s: usaha...doa..dan tawakal..itu lah kunci utama...kalau setakat berdoa tapi tak berusaha pun tak jadi juga..yer tak...moga perkongsian ini bermanfaat untuk kita semua..Insya'Allah...

4 comments:

Kakzakie said...

Betullah tak ada salahnya.
Jadikan amalan harian kita insya-allah ada kebaikannya yg akan kita dpt..

JunAina said...

Print letak kat pc.

Hana Syed said...

yuk amalkan

Ct NoArizah Aris said...

Alhamdulillah rezeki ilmu lg mlm ni...tq .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...