Tuesday, October 14, 2014

TERIMA KASIH ZALORA

Assalammualaikum... (^_^)

Ada tak yang tak tahu tentang ZALORA..mesti dah tahu kan...laman shopping online...berlambak kot iklan ZALORA kat tv...

So...apa kaitannya antara I & ZALORA...?

Well...masih ingat tak I ada publish entry yang bertajuk SUGARSCRAFT PILIHAN HIJABISTA

Entry itu sebenarnya berbentuk advertorial...first time dapat job mengiklan di blog ni...huhu..

So...hasil daripada iklan tu...dapat la I bershoping di Zalora....


Service penghantaran yang cepat...


Tengok ni...setiap barang yang kita beli...boleh return tau kalau barang tu rosak..siap bagi packet poslaju tu...

Bila barang dah sampai...kita akan terima 1 sms dari Zalora bertanyakan tentang tahap kepuasan pelanggan...adakah pelanggan berpuas hati dengan service Zalora ataupun tidak...

Nice....


Tada,,,,I pilih bag kerja....berapa harga bag ni...?
erm....kalau rajin...you all check sendiri la kat Zalora eh...heee... (^_^)V


Barang tiba dengan keadaan yang baik...quality pun ok juga...so I simpan je la packet pos laju tu...kot nak pos barang kat orang...tak payah beli lagi... (^_^)

Apa pun...Alhamdulillah...terima kasih Zalora di atas peluang ini...mungkin lepas ni ada peluang-peluang yang lain...insya'Allah kalau ada rezeki nanti ada lah..

So...kalau free...jom cuci-cuci mata tengok barang kat Zalora..I suka cuci mata tengok handbag..huhu..rambang mata... (^_^)


p/s: kot ada di antara you all yang nak tumpang iklankan produk you all kat sini....boleh roger-roger I eh..kita kautim baik punya...heee... (^_^)V


9 comments:

Shark Kay said...

advertorial tu daftar kt lsmam web advert ke.
cm mnarik je kalau dpt iklan bbayar.
bgaya ngan beg baru ke pasni.
zalora punya servis mmg tiptop.

Shark Kay said...

harap maaf ngan typo diatas.

junainah mohamed said...

Alhamdulillah.. Dapatla bergaya dengan beg baru lepas ni :)

JunAina said...

akak pun ada dapat awal tahun lepas.

Ct NoArizah Aris said...

Rezeki..rezeki..cantik beg tu...pinjam boleh ?? :))

ahkak gojes said...

wah dpt beg...apapun syukur dgn rezeki tu kn..

Rina Pretty Healthy said...

bgs3. ...syok lah tu ye awak =)

kebetulan crite beli brg online, sy bli kat groupon smpi sudah xdpt. nyampah. minta return back money pon xdpt...isau nk beli lg pasni

Zafira Nabilah said...

@Shark Kay

pihak Zalora yang hantar email kat sy..setakat ni sy tak kat mana2 pula.. :)

Kakzakie said...

Lepas ini beli pulak kasut dia. Kakak pun suka tengok handbag dan kasut dia boleh matchingkan cantik-cantik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...