Thursday, November 27, 2014

ALHAMDULILLAH, TAHNIAH DD DIDOTT!!

Assalammualaikum.... (^_^)

Semalam...keputusan UPSR dah keluar....

Alhamdulillah... Si DD Didott ni dapat keputusan yang cemerlang...!!



Alhamdulillah...untuk sekolah agama.. UPKK & Amali pun dia pulun semua A..


Gambar gegar....? oh...bukan I yang snap... My Dad yang snap rasanya... I tak ada di tempat kejadian..


Bila I tengok dia ni....luaran dia nampak macam biasa-biasa je...blur-blur pun ada gak...heeee...
Bila dok ngajar dia pun...agak mencabar kesabaran...
Tapi bila tengok result dia..
"betul ke adik aku ni..???" hahahaha...

Budak ni memang...suka 'control mancho'
Nampak diam je...macam relax je...tapi...diam-diam ubi berisi...
Well done DD!!! 
So proud of u...!!

Dalam gambar tu nampak dia sedang menulis kan...? ha...jangan tak tahu..dia dok listkan hadiah-hadiah yang dia nak claim pada setiap orang...

Diulang...setiap orang....huhuhu.... (-__-)"

Apa pun...akak doakan awak terus berjaya di masa yang akan datang...masih jauh lagi perjalanan...ini baru sahaja permulaan..

Luv you...!! 


p/s: I membusy minggu ni...minggu terakhir berkhidmat di sini...so I kena siapkan semua kerja-kerja I sebelum melangkah pergi...huhu... sayunya hati....oh...I tak suka perasaan ni....hrumm..

5 comments:

Yusmawati Paiman said...

Tahniah untuk adik DD.

Siap list kan hadiah untuk di minta pada semua orang tu...hehe

Yana Ujang said...

wow! congratz DD!! kelass kan siap ada list hadiah! untung lerr ramai akak nk lyn...huhu

Kakzakie said...

Tahniah DD!
List jgn tak list siapa yg dah berjanji. Kakak Zafira ni jgn tertinggal pulak - rugi kalau tak mintak dia dan yg pasti mesti yg lebih dari org lain:)

Rinna said...

Tahniah DD.. Moga lepas nie terus belajar dengan lebih tekun lagi

Leeya Hezlin said...

Alhamdulillah..tahniah dd..
Semoga terus berjaya di masa hadapan ye.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...