Monday, November 17, 2014

BUYBYE WHATSAPP


Assalammualaikum... (^_^)

Hari tu whatsapp I problem...tak boleh nak buka walaupun dah update...WhatsApp ni kan suka paksa pengguna dia update..kalau tak update tak boleh guna...ceh..

Bila dah update...tak boleh buka pula..blank je sampai ke sudah...so cara terakhir...I uninstall kemudian install semula...baru lah ok..baru lah muncul double tick warna biru tu..huhuh...

Masa nak install semula...keluar mende alah ni..


Ceh....dah dekat setahun juga I gunakan whatsapp ni...ada kawan I pun ada yang dah kena bayar...tapi tak sure dia bayar ke tidak....ada juga yang suggest guna Telegram... I belum install lagi..nanti lah bila dah tak boleh guna whatsapp ni I install Telegram pula... :)



So...nak tanya...you all sanggup bayar tak..bila dah cukup tempoh setahun you all guna whatsapp...?

Macam mana pula dengan Telegram...ada yang dah guna...??best tak...??

Share meh.... (^_^)


6 comments:

Kakzakie said...

Oh... kakak baru tahu selepas setahun WA kena bayar ye. Tapi kakak rasa kakak dah guna lebih setahun tau...

Telegram kakak pun tak guna lagi. Kena belajarlah..

Ct NoArizah Aris said...

Haha dua dua pun sy tak guna lebih selesa dgn msg tu lagi...ada duit tulis takdo duit kalu duk diam diam :))

Sidratul Muntaha said...

kami reinstall je kot
tpi since guna pun kat tmpt kije
kat umah takdelah sbb takde kepentingan sangat pun

mama maman aka yana said...

hhhmmm... sya akan expised bulan feb next year.. tp dah install sudah telegram tp tak berapa aktif lg guna.. hehe

kakyon said...

rasanya wassap tak pulak bayaran. telegram belum pernah guna lagi.banyak sangat nanti pening..hehe

Amanina said...

oh? baru tahu ada bayaran ea. macam tak dengar lagi orang keliling sy bayar utk whatsapp tu :)

hanisamanina.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...