Monday, November 10, 2014

EH DAH 6 TAHUN???

Assalammualaikum.... (^_^)

Pagi ini on the way ke tempat kerja, hati I berdetik.....rasanya macam terlupa sesuatu...tiba-tiba teringatkan blog kesayangan...huhu...

Bila buka je blog..tengok-tengok...umur APA KATA HATI dah 6 tahun 4 hari...?? adehhh....lupa lagi...

Ala lewat 4 hari je pun...hehehe...

So HAPPY 6TH ANNIVERSARY APA KATA HATI...!!!


Tak sangka....dah 6 tahun dah....
Haih...kalau ada anak ni....anak dah masuk tadika....huhuhu...


macam mana banyaknya warna dalam gambar ni...
macam tu jugalah cerita-cerita di sini..macam-macam cerita dah dikongsikan di sini...
moga apa yang dikongsikan bermanfaat buat pembaca semua...

tapi bagi post-post yang agak merapu....boring...post layan perasaan...maafkan I eh... (^_^)


harapan pada masa hadapan....??
errr...tak berani nak cakap...apa pun...I akan cuba sedaya upaya tuk tidak biarkan www.zafiranabilah.com berkubur...

apa pun...terima kasih tau atas sokongan you all semua...tampa you all...takkan ada lah 
APA KATA HATI 

I wish I had this kind little munchkin one day.... tapi nak dapat...kena kawin dulu yer tak..huhuhu..
eh...kalau tak kawin..nak ambil anak angkat pun okey gak kan...? heeee...
okey...abaikan idea meraban ni...(^_^)


Take care dear fwens.....luv you....!!!! Thank you for everything....

4 comments:

Kakzakie said...

Selamat ulangtahun buat Apa Kata Hati. Harap lepas ini bertambah meriah..

ps: Insya-Allah sampai masa akan adalah tu peluang dpt baby comel. Cari dulu calon - kakak doakan dari jauh.

Mar Mansor said...

Lamanya sudah berblog ye..happy anniversary!!!

Amanina said...

more years to go! :D go go fighting. hihi kite baru 5 tahun lebih.

Rinna said...

Wahh dah 6 tahun.. Epy Besday.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...