Wednesday, November 12, 2014

POKOK-POKOK CINTA

Assalammualaikum... (^_^)

Pokok-pokok cinta...?

Pokok apa tu..?

Pokok yang ada simbol hati di tengah-tengah nya.. jom kita tengok gambar...

Tadaaa....nampak tak ada simbol hati 'cinta' di tengah pokok tu...?

Actually....ini pemandangan biasa bagi I..setiap hari nak pergi & balik kerja..mesti nampak pokok ni..

Bagi I...ianya satu pemandangan biasa..tapi...satu hari...tengah bosan tunggu traffic light tukar hijau...saja I snap gambar ni...share kat instagram & facebook...nah...tak sangka pula dapat banyak 'like' 

Mungkin bagi mereka ianya sesuatu yang menarik.... (^_^)


Ni I ambil dari Google Street View...nampak tak bersusun kereta sebelah kanan tu...? ha...situasi begini lah I perlu hadap setiap pagi...balik je best....laju je...macam dalam gambar ni... (^_^)


pokok bertada hati ni ada di sepanjang jalan dari Malim..Cheng.. nak menuju ke Klebang ..
ianya satu seni juga kan...? heeee...

Kenapa pokok-pokok ini ditandakan? 

Mungkin untuk elakkan kemalangan...nak bagi tahu pemandu border jalan...tak mahu pemandu terbabas...mungkin lah...itu pun dari segi logik akal I je...

Oh...tak lama lagi I dah tak lalu lagi dah jalan ni pergi dan balik kerja...kena lalu jalan lain...kenapa...? tempat kerja berubah....jalan pun berubah juga lah kan...? (^_^)

Okey lah...sampai di sini dulu...nanti kita cerita-cerita lagi...

Take care dear fwens.... (^_^)

7 comments:

Kakzakie said...

Kreatif juga pihak majlis perbandaran buat macam tu. Nampak cantik pulak:)

Hmmm... pindah kerja baru atau office berpindah? Kalau tempat kerja baru mesti ada penambahbaikan kan... syukurlah..

Zaitun said...

Salam...kunjung balas.

Suasana baru mesti bersemangat. Klebang famous dengan coconut shake.

Azian Elias said...

salam kenal gak..

thanks sudi singgah blog yg tak seberapa tu...

babYpose said...

Salam, menarik jalannya.., berhati-hati :)

Rinna said...

Owwhh..ada plak yang rajin gi tampal love2 gitu.. :)

nini said...

macam comel pulak...hihi

Afasz said...

oo ada sebab ek dia buat. baru tahu. tak pernah lg sampai ke klebang ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...