Monday, December 01, 2014

FIRST DAY

Assalammualaikum... (^_^)

Yupp....hari ni hari pertama I start kerja di tempat baru...



Aktiviti utama pada hari ini adalah melangok...heeee....lepas tu dok la khatamkan semua file yang nampak di mata...lepas tu....? tak tau nak buat apa lagi dah...rasa macam nak ke document room je..study semua file....hahahaha... (ok..itu mengarut) 

Tapi ada la kerja juga...boss suh shortlisted kan pemohon yang apply jawatan kosong kat sini untuk sesi interview....itu je la...I cuba buat selambat yang boleh supaya tak melangok....tapi...I tak reti buat lambat-lambat...huhuhu....

Sudahnya melangok lagi...sekarang ni time lunch...boleh la I intai-intai blog jap...nak blog walking...tak dapat la kot... :-)

Dok jeles gak dengan jiran depan ni....membusy...sampai nak makan pun sangkut-sangkut...bak meh la sikit kerja tu...biar I tolong...tapi....erm...I segan lagi nak minta....tunggu la lama-lama sikit..huhu..

Apa lagi nak cerita...? xd apa yang menarik....itu je la kot...
Ok lah...I minta diri dulu... nanti kita cerita lagi.... (^_^)


p/s: actually kan.... I rindu kan tempat lama....hrummm... 


1 comment:

lalink7 said...

canteknye blog awakk,mcm nak tuko jgk tapi tak reti dah ngan semua ni hukhuk..lama xjenguk..btw selamat melangut (bahasa utagha)..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...