Friday, December 19, 2014

KRITIK MENGKRITIK

Assalammualaikum... (^_^)

Saja nak share dengan you all tentang ni......mohon terasa....huhu..


I pun terasa gak nih...tu yang share dekat sini....

Bila I tengok post-post I yang lama...alahai....itu salah...ini salah...itu tak betul...ini tak betul....rasa diri tu macam bagus sangat....perfect sangat... ish...buruk betul perangai... :(

Sebagai contoh...kita cerita tentang sikap pemandu di atas jalan raya..cuba tanya pada diri sendiri....kita ni baik sangat ke...betul sangat ke...? huhuhu....

Tapi I janji dengan diri sendiri.... I dah taknak dah post tentang kritik mengkritik ni...sebelum tengok keburukkan orang...kesalahan orang...tengok diri kita dulu....cukup sempurna ke diri kita ni..tak pernah lakukan kesilapan...kesalahan...??? (marah dengan diri sendiri sebenarnya ni..heeeee... )

Seandainya...satu hari nanti...I langgar janji I tampa I sedar...tolong tegur ya..... (^_^)V


p/s: I suka follow Encik Sederhana ni....setiap post yang dikongsikan sangat santai dan sangat bermanfaat.. :) 

5 comments:

Kakzakie said...

Org macam en sederhana ni jenis yg alert dan peka diri tentang diri sendiri. tak mudah melatah org kata. Bagusnya kan..

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Najib Ariyan said...

Salam Singgah...

bolehje kritik orang lain asalkan berhemah... style orang Malaysia ni sangat sensitif jadi tak boleh nak kritik macam kat barat sana main lepas cakap jer...

saya beruang madu

Sue Sopian said...

salam singgah..
lama dah tak singgah blog ni.. :D
sorry nabilah.. :)

org Malaysia ni sensitif.. susah nak main ckp je.. sikit2 sentap.. :)

asalkan berhemah takde masalah pun.. :D

nur-san said...

Hai kak!! Hiho da lm x jln2 blog.

Yup.. sama2 kita berubah ke arah yg lbh baik. InsyaAllah. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...