Thursday, February 05, 2015

DAH TIGA BELAS TAHUN UMURNYA

Assalammualaikum... (^_^)

Hmmm..siapa yang dah berumur 13 tahun tu??

Tak lain tak bukan...Si DD Didott la...haih cepat betul masa berlalu...dulu dia kecikkk je...sekarang ni?..

Alhamdulillah...kehadiran dia memang menceriakan suasana...terasa sunyi betul bila dia tak ada...

I belum share lagi kan dia dapat sekolah mana? Alhamdulillah dia dapat masuk sekolah berasrama penuh...Sek. Integrasi Selandar..nun hujung Melaka...huhu..

To DD Didott...
HAPPY...HAPPY BIRTHDAY...
Moga terus success dalam pelajaran..
Jadi anak yang solehah..anak yang membanggakan ibu ayah & kakak-kakak awak...

We love you sooo much... (^_^)

Nak wish...tak boleh..kena tunggu dia call dulu..kat sekolah mana boleh bawa fon..bergantung harap pada Public Phone je la...

Meh tengok gambar terbaru DD Didott...manis bertudung labuh...suka tengok dia..

Oklah...I minta diri dulu...till we meet again..take care dear fwens!!!

3 comments:

Dhiera nadhirah said...

DD comel sgt!!

tahniah dan selamat hari lahir =)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...