Thursday, May 14, 2015

ASSALAMMUALAIKUM!!

Assalammualaikum.... 

Achhummm...!! hahahah...berhabuk bersawang blog ni..
Serupa rumah hantu dah... 



Tiba-tiba rasa rindu nak menaip luahan hati kat sini...apa kabar lah agaknya kawan-kawan semua ye...masih ingat kat blog ni lagi tak..

Ke dah lupa..? huhu....its ok kalau dah lupa... (^_^)

Saja singgah sini jap...tengok lah macam mana nanti...kot rajin..I update la..faktor tak update...biasa lah..busy...

See....I baru nak cerita panjang-panjang...dah ada tugas memanggil...humph...



Ok lah..you all take care yupp... (^_^)

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...