Wednesday, June 10, 2015

KOTAK APA TU?

Assalammualaikum.... (^_^)

Nah...I dapat kotak ni tadi..
Salah sorang staff kat sini hulur kat I...

Nak tengok....meh..


hmmm....agak-agak apa isi kandungan kotak ni yer...?

Adakah ia sebentuk cincin....?? Huhuhuhu....
Cincin untuk apa...??

Ok...jom tengok apa isi kandungan kotak ni yupp...


Tadaaaaa...
mana ada cincin...mende alah ni je.....

emas ke....? tak lah.....warna je emas...tapi bukan emas..bersepah mende alah ni kat luar...huhu...

Dah...dah.....hentikan sebarang andaian yang sedang bermain di dalam fikiran you all tu yupp...
belum masa nya lagi lah....
doa kan yang baik-baik ye....thank you... (^_^)


I ingat nak post gambar ni kat facebook...tapi....hmm...takmo timbul sebarang spekulasi....jenuh lak nak menjawab nanti...huhu....tunggu lah if betul-betul ada orang sudi nak bagi....Insya'Allah..nanti I share dengan semua... (^_^)

Oklah....sampai sini je dulu...nanti ada time nak update blog....I update lagi..
terima kasih sudi luangkan masa baca blog ni..walaupun lama sepi...tapi hari-hari ada je yang masuk sini.....terima kasih banyak-banyak.... (^_^)V


1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...