Wednesday, August 19, 2015

PENAWAR STRESS DI TEMPAT KERJA

Assalammualaikum..... (^_^)

Kat office dah ada ikan... (^_^)

I yang suggest nak bela ikan...Encik Boss approved.....lagi pun memang ada akuarium kosong dalam store..dari dok jadi tukun..tempat pengumpulan habuk..baik la di isi dengan ikan yer tak..? 


Shopping ikan.... I la yang sangat excited...
Antara kucing dan ikan? I prefer ikan....tenang je rasa bila tengok ikan-ikan berenang dalam air..


Ni la akuarium yang dah lama jadi tukun dalam store tu...huhu...
Pokok & Pump tu beli kat pet shop...beli sama-sama dengan ikan...


Abam Sado ni yang melayan I set up akuarium ni....huhu....
Tunjuk tangan je la eh....nanti gossip...payah lak nak menjawab...huhu...


Tadaaaa......hampir siap.... (^_^)


Ok...yang ni dah siap sepenuhnya...
Payah sikit nak snap gambar...sebab ikan-ikan ni laju sangat berenang....


Sangat melegakan lagi-lagi bila stress....bunyi air pun dah menenangkan...bila tengok ikan-ikan ni berenang....double triple la tenang nye... (^_^)

Bila dengar je bunyi makanan...masing-masing tak tentu arah..yang ikan warna oren tu dah ready kat permukaan air tuk makan...yang lain standby kat bawah tunggu makanan jatuh...macam-macam perangai betul...sangat menghiburkan hati...

Ni yang sempai I rakam.... (^_^)

video


Ha..nanti I share ikan kat rumah pula yupp...

Ok lah....rasanya sampai di sini dulu...nanti...nanti I share cerita lagi yupp...
Take care dear fwens.... !! (^_^)



3 comments:

Hanis Amanina said...

skrg dah tak boleh bela ikan T_T rumah dah jadi tmpt penginapan kucing2 takde rumah. abeh ikan2 dalam akuarium ditepis2 nya. T_T

nabilah_2908 said...

Hehehe...takpe la...kucing pun penghibur hati juga... ;)

KATIMAN SURABAYA said...

saya mengucapkan banyak terimakasih kepada MBAH WITJAKSONO yang telah menolong saya dalam kesulitan,ini tidak pernah terfikirkan dari benak saya kalau nomor yang saya pasang bisa tembus dan ALHAMDULILLAH kini saya sekeluarga sudah bisa melunasi semua hutang2 kami,sebenarnya saya bukan penggemar togel tapi apa boleh buat kondisi yang tidak memunkinkan dan akhirnya saya minta tolong sama MBAH WITJAKSONO dengan senang hati MBAH WITJAKSONO mau membantu saya..,ALHAMDULILLAH nomor yang dikasih semuanya bener2 terbukti tembus dan baru kali ini saya menemukan dukun yang jujur,jangan anda takut untuk menhubungi jika anda ingin mendapatkan nomor yang betul2 tembus seperti saya,silahkan hubungi MBAH WITJAKSONO DI 0852_2223_1459. ingat kesempat tidak akan datang untuk yang kedua kalinga
KLIK=>>> UANG GAIB

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...