Friday, February 17, 2017

SOLO VACATION


Solo vacation...memang ada dalam plan untuk tahun 2017 ini..



Mesti ada yang berpendapat yang bercuti bersama keluarga lagi best. Betul, memang tak dapat dinafikan kalau dengan family memang lagi best, 

But....untuk kali ini I nak sendirian untuk seketika je...memang tak pernah pun pergi bercuti sendirian, so apa salahnya mencuba/merasa sekali betul tak?

Banyak juga benifit bila Solo ni, kita lebih independent, kita sendiri yang tentukan apa yang kita mahukan, betul tak? huhu...

I ni dok gebang je...plan je pandai...nak realisasikan tu...entah bila..(-__-)''

Tak habis dengan kerja, kerja yang sentiasa ada deadline. Baru selesai 1, 1 lagi menyusul hingga hujung bulan bawa ke hujung tahun.

Sampaikan I nak cuti selain dari hari Sabtu pun berkira-kira boleh ke tidak, sempat ke tidak nak siapkan kerja kalau I cuti...huwaaaaa...macam mana tu???

Hope apa yang I plan akan menjadi kenyataan....dapat pergi dekat-dekat pun jadi lah...
Insya'Allah Amin... ❤❤❤

p/s: I bukan mengeluh pasal kerja I, I really love my job..cuma berkongsi. 

1 comment:

Delfiyanti said...

Salam' saya Delfiyanti. Kebetulan saya disini Cuma mau Berbagi saran' Bagi Teman-teman yang lagi ada masalah.Faktor Ekonomi ataupun Masalah Hutang piutang. yang sedang jadi beban pikiran dan sulit untuk di selesaikan Silakan Hubungi Nmr ini.
(082 344 445 588) atas nama MBAH JONOSEUH. Silahkan minta bantuan Sama MBAH dan sampaikan keluhkesah anda sama Beliau. Karna Bantuan MBAH JONOSEUH sudah saya buktikan sendiri Selamah ini..
Dan Untuk Bantuan yg Biasa MBAH JONOSEUH berikan Yaitu

ANGKA TOGEL
PESUGIHAN
DANA GHAIB..
Dan masih banyak Bantuan yg lainnya.
Terimah kasih silakan anda coba Dan Membuktikan sendirih..!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...